Felhasználói név:
Jelszó:

Fórumozni szeretnél?
Ha szeretnél a fórumba írni, küldj egy levelet az oldal webmesterének, aki küldeni fog egy belépési kódot!
2009.12.04.
Total Dominance
A 2009-es versenyszezon a magyar sportolók számára teljes sikerrel, úgymond mindent elsöprő sikerrel zárult.
A CEL sorozatot az állampolgársággal ugyan még nem rendelkező, de az ország unikumaihoz való kötődése miatt mindenképpen magyarnak tekintendő, egy első és kettő második helyet besöprő új-zélandi Dylan J. Cooper nyerte meg, megelőzve a kettő győzelmet és egy 5. helyet bezsebelő budapesti Hatvani Danit.
Akárcsak mintha előre meg lett volna írva, de a bundagyanú minden kétségét kizárva, az Austro-Hungaro Tour címet két győzelemmel, egy második és egy harmadik hellyel Hatvani Dani hozta haza, amíg Dylan J. Cooper egy első és 3 második hellyel az összesítésben a virtuális ezüst érmet rakhatta az igazi nyakába.
A magyar sportolók sikere azért is kiemelendő, mert a teljes mezőny várakozásaival ellentétesen, a grazi Oti Derschmidt mindkettő sorozatban csak a harmadik helyet tudta magának megszerezni. A jegyzőkönyv kedvéért, a versenysorozat végeredménye elérhető a DKT weboldalán, http://www.kiahgrabn.com/datenbank/aht.php.

A sorozatok pikantériája az utolsó pillanatokig tartó kiélezettség volt, és annak a tudata, hogy az utolsó versenyek előtt még 2 illetve 3 esélyes volt a befutási sorrend. A két versenyzőnek gratulálunk, és kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő.