Felhasználói név:
Jelszó:

Fórumozni szeretnél?
Ha szeretnél a fórumba írni, küldj egy levelet az oldal webmesterének, aki küldeni fog egy belépési kódot!
2014.01.05.
Disc golf kezdőknek - közösségi foglalkozások a Spiritus Disc Golf Parkban
2014 január 11. napjával kezdődően, minden második héten szombaton 10 és 12 óra között ingyenes közösségi disc golf foglalkozásokat tartunk a Spiritus Disc Golf Parkban.

Ezen rendszeres alkalmakat elsősorban azon érdeklődőknek szánjuk, akik saját felszereléssel nem rendelkeznek, de nagyon szívesen megismerkednének a disc golffal, és a pályával. Ezen felül természetesen nagyon szívesen látunk minden kezdőt, vagy már nem annyira kezdőt, akik esetleg tippeket, trükköket szeretnének elsajátítani.

A foglalkozások teljesen ingyenesek, a golf korongokat mi biztosítjuk, a játékosoknak csak az alkalomhoz illő öltözetről kell gondoskodni (szabadtéri program, a pálya eső esetén elég sáros tud lenni).

A résztvenni kívanóknak mindössze egy emailben jelezniük kell a résztvételi szándékukat az egyes alkalmakra. Ezt a dani@disc-golf.hu címen tehetik meg.

Az első alkalom január 11. napján, szombaton lesz, és ezt köveően minden második héten szombaton ismétlünk. Találkozó minden esetben 10 órakor a Testvérhegyi lejtő és Kubik utca kereszteződésénl elhelyezett információs táblánál, a jégpálya felett. Az esetleges időpont változásokkal kapcsolatosan a disc-golf.hu oldalon teszünk közzé információkat.