Felhasználói név:
Jelszó:

Fórumozni szeretnél?
Ha szeretnél a fórumba írni, küldj egy levelet az oldal webmesterének, aki küldeni fog egy belépési kódot!
2013.10.17.
Mi lesz még 2013-ban?
Rövid összefoglaló a 2013-as évben még várható disc golfos programokról, eseményekről
1)      Verseny a horvátoknál, Varazdinban, november 9-10Aki ott volt a budapesti versenyen, annak a horvátok valószínűleg a kezébe nyomtak egy flyert a november 9-10-n megrendezendő varazdini versenyről. Ebben az a jó, hogy a horvátok jófejek és barátságosak, minden versenyünkre sokan jönnek, Varazdin kb 2,5 óra Budapesttől, és a verseny tuti, hogy olcsó lesz.

A szervezők ígérték, hogy hamarosan lesz egy weblap, amin minden infó elérhető. Ha meglesz ez a weblap, arról a disc-golf.hu oldalon is közzéteszek egy hírt.

 2)      Házibajnokság befejezéseAz eredeti szabályok szerint a házibajnokság október 31. napján végetér. Viszont, mivel ahogy az indulása is egy nagyszabású verseny volt, a befejezést is illő módon kellene megejteni. Erre a versenyre a legközelebbi lehetőség november 16. napján lesz, ami azt jelenti, hogy addig még lehet szorgalmasan gyűjtögetni a pontokat.A november 16-i verseny szabályaiól előzetesen ennyit:

-          jelentkezni emailben kell a dani@disc-golf.hu címen

-          akármilyen idő van, a versenyt megrendezzük, így tessék esetleg esernyővel, meleg ruhával készülni-          korlátlan forralt bor és tea tuti, hogy lesz, ha esik, akkor a szakácsnők kapnak egy sátrat a fejük felé -          player’s meeting 9:45, start 10:05-          18 lyukat fogunk játszani  de az értékelésbe csak a 14 hagyományos lyuk fog beleszámítani, méghozzá DUPLÁN!! Azaz ez a kör mindenkinek úgy minősül, mintha kettő kört játszott volna le (a 300 forintos díj csak egyszer fizetendő)-          lesz egy lokális eredményhirdetés is a 18 lyuk kapcsán, de a házibajnokságot csak később fogjuk eredménykihirdetni Pontos(abb) infók hamarosan érkeznek, addig is írjátok be a naptárotokba.   3)      Házibajnokság eredményhirdetése, évzáró buliA házibajnokságot ünnepélyes keretek között kell lezárni, ennek a módját meg kell adni. Nagyon jó lenne, ha ezt össze tudnánk kötni egy 2-3 órás sörözéssel, vagy kinek mi.

Hogy ez pontosan mikor lesz, azt még nem tudom, de vélhetően december elején, egy szombati napon valamikor. Ezzel kapcsolatban még érkezik információ.

 4)      A golfpálya bővítéseEgyelőre még csak a tervezési fázisban van, de - lekopogom - úgy néz ki, hogy még idén meg fogjuk tudni valósítani a Spiritus pálya 18 lyukasra történő bővítését. Az, hogy az új lyukak hogyan fognak beleilleszkedni a körbe, azt élőben fogjuk tesztelni a november 16-i versenyen. Ezzel kapcsolatban is minden lényeges infót meg fogtok találni ezen az oldalon. 
5)      Verseny karácsony környékén a Spiritus pályán

Közösségünk prominens tagja, Ottó felvállalta, hogy december közepe/vége felé még rendez egy versenyt, az addigra talán már 18 lyukasra bővült pályán. Forralt bor, mikulás és teknős jelmez, stb. a részletekről majd ő fog infókat küldeni.