Felhasználói név:
Jelszó:

Fórumozni szeretnél?
Ha szeretnél a fórumba írni, küldj egy levelet az oldal webmesterének, aki küldeni fog egy belépési kódot!
2012.06.18.
Nyomot hagytunk a városban
Hozzávalók: horganyzókád, lazúrfesték, láncfűrész, káromkodás, flex, a Laci tranzitja, csákány- és ásónyél, reszelő, egy terv, 25 zsák esztrich, 400 liter víz, és egy párflakon naptej. Elkezdtünk építkezni.
Minekután a szükséges kellékeket klimatizált környezetben előkészítettük, és a furgont telepakoltuk, június 16-n négy műszakban nekiálltunk a golf pálya építésének.

Szombaton és vasárnap, kánikulának már nem nevezhető hőségben, összesen négy műszakban, 17 önkéntes izzadó segítségével, és közülük 2 ember szakértelmével folyt a munka, amely során kialakítottunk 14 dobópontot, előkészítettük 7 kosárnak a helyét, és felállítottunk egy jó messzire ellátszó információs táblát, amely az új disc golf pályát fogja hírdetni. A munka nagy részével ezzel meg is volnánk, de a pálya véglegesen várhatóan csak a hét végére fog elkészülni, de erről is természetesen be fogunk számolni.

Akik nélkül mindez nagyon unalmas lett volna: Boga Laci, Hatvani Róbert, Balla Péter, Csanádi Tamás, Dámabajnok Dani, Kazai János és Bálint, Hársfai Ottó Péter, Zalán dr. Bence, Balsai dr. Csaba, Dylan dr. Cooper, Gellért aki nem a hegy, Seftsik Péter és Csoki, Gregor Péter, Bak Laci, Jesztl Jóska, Hatvani Dani

Köszönjük!